miercuri, 19 februarie 2014

Iubirea provoaca vise frumoase

Totul incepe atunci cand o privesti in ochi, cu mare atentie analizand-o din cap pana in picioare fara ca ea sa te vad ca faci acest lucru. Trec minutele si iti dai seama ca ea este, dupa cateva minute de privit realizezi ca trebuie sa ajungi acasa deoarece ai treaba. A doua zi, in acelasi loc, isi face prezenta si ea, te uiti atent la ea si iti faci curajul sa o intrebi ce mai face si cum o cheama. Ea iti raspunde si asa afli ca o cheama Diana. Un nume de printesa, frumos si elegant. Te desparti din nou de ea, deoarece ai de munca acasa. Odata ajuns acasa iti sta gandul doar la ea, la ochii ei, la frumusetea ei, dar nu poti sa faci nimic pentru ca "acasa" inseamna o scurta vacanta de iarna la rude.

A treia zi nu a mai fost, deoarece ai plecat la casa ta si vacanta de iarna s-a terminat. Te gandesti la scoala, dar in mare parte doar la ea. Prima zi de scoala obositoare, totul parca o lua razna si nu te gandeai doar la ea. Suna clopotetul si mergi la magazin pentru provizii, ca doar trecusera cateva ore si stomacul cerea mancare. Stai, astepti la coada si realizezi ca ai intarziat la ore, dar stai in continuare la rand. Cu gandul ca ai o absenta te gandesti la ce scuza sa bagi, te-ai gandit si ai ajuns langa usa. Bati frumos la usa, spui buna ziua si o scuza, o spui si te lasa profesoara in banca si realizezi inimaginabilul. Diana, e intr-o banca din clasa. Pur si simplu, am crezut ca visez sau am probleme cu gandurile.


Gandesti si gandesti, pana o intrebi ce face in clasa si de ce tocmai aici? Ea iti raspunde: pentru tine draga! Si realizezi ca totul a fost un vis, asta din cauza ca te-ai gandit prea mult la fata pe care tocmai ai pus ochii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu